oppussing

Skreddersydd oppussing: Se Før Du Bygger!

Å forvandle f.eks kjøkkenet ditt til drømmekjøkkenet trenger ikke være en blind satsning. Hos Ubicu tilbyr vi en revolusjonerende tilnærming til oppussing som lar deg se resultatet før du setter i gang og la deg inspirere til å skape noe helt unikt! Vår unike visualiseringsprosess lar deg utforske ulike design, materialer og fargevalg i ditt eget kjøkkenrom før du tar noen beslutninger. Ved å bruke avansert teknologi og eksperthjelp fra vårt designteam, kan vi skape fotorealistiske visualiseringer som gir deg et nøyaktig bilde av hvordan ditt nye kjøkken vil se ut. Ved å bruke våre visualiseringstjenester kan du: Utforske ulike designalternativer og layouter for å finne den perfekte løsningen for dine behov og preferanser. Prøve ulike fargevalg og materialer for å sikre at din stil og personlighet kommer til liv i ditt nye kjøkken. Få en følelse av rommet og hvordan det vil fungere i praksis, slik at du kan ta informerte beslutninger før du setter i gang med byggingen. Vi tror på å gjøre oppussing til en spennende og stressfri opplevelse for våre kunder. Med vår visualiseringstjeneste kan du være trygg på at du tar de riktige valgene før du investerer tid og penger i ditt nye kjøkken. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere oppussingsprosjektet ditt!

oppussingspakken inneholder følgende:

  • visualisering av opptil 2 rom pr pakke
  • 4 fotorealistiske bilder: Se hvordan ditt hjem vil se ut etter oppussing med detaljerte og levende visualiseringer.
  • opptil 3 timer med personlig dialog rundt prosjektet: Vi vil lytte til dine behov, ønsker og ideer, og veilede deg gjennom prosessen for å sikre at resultatet matcher dine forventninger.
  • Valgfri videopresentasjon: Ønsker du å dele dine visjoner med venner, familie eller entreprenører? Vi kan også lage en videopresentasjon som gir en dynamisk visning av ditt fremtidige rom.
  • målsatte arbeidstegninger.
  • 3d plantegning

Pris: 3500,-

Med vår oppussingspakke kan du ta det første skrittet mot å realisere drømmehjemmet ditt uten å bryte banken. Kontakt oss i dag for å komme i gang med din personlige oppussingsreise!

våre it-løsninger er levert av