hvem er vi?

Navnet “Ubicu” bærer med seg en dyp betydning fra det latinske uttrykket “cor cubiculum”, som direkte oversatt betyr “hjerterom”. For oss representerer dette mer enn bare et navn – det er en forpliktelse til å skape rom som ikke bare er funksjonelle, men også varme, innbydende og hjertevarme. Vi tror at et hjem skal være mer enn bare et sted å bo; det bør være et sted hvor hjertet føler seg hjemme, hvor man kan oppleve trygghet, komfort og fellesskap. Derfor er hver detalj av vårt arbeid preget av omsorg og lidenskap for å skape et rom hvor livet kan utfolde seg på sin beste måte. Velkommen til Ubicu – hvor vi går utover bare å designe hus; vi skaper hjerterom

vår visjon

Vår visjon er å tilby arkitektur- og teknisk tegningstjenester på en kostnadseffektiv og effektiv måte. Vi tror på å levere høykvalitetsarbeid til våre kunder uten å pådra unødvendige kostnader. Ved å minimere behovet for hyppige møter og omfattende befaringer, søker vi å oppnå betydelige besparelser både i tid og økonomi. Vi er dedikerte til å utforske innovative tilnærminger som gjør det mulig å levere samme kvalitet til en rimeligere pris. Vi kombinerer vår ekspertise og erfaring for å tilby skreddersydde løsninger som møter våre kunders behov på en kostnadseffektiv måte. Velg oss for en profesjonell og skreddersydd service som oppfyller dine forventninger uten å gå på kompromiss med kvalitet.

Kompetanse

Vår bedrift er stolt av å tilby et bredt spekter av ferdigheter og ekspertise som understreker vår evne til å levere kvalitetsarbeid i ulike områder av bransjen.

Vår kompetanse spenner bredt, og inkluderer ekspertise som rørlegger med fagbrev, solid utdannelse innen teknisk tegning, og flere års erfaring med salg i entreprenørbransjen. Den unike kombinasjonen av disse ferdighetene gir oss et solid fundament for å levere nøyaktige, funksjonelle og innovative løsninger til våre kunder. Vår inngående kjennskap til både praktiske og tekniske aspekter gjør oss i stand til å møte utfordringer med kreativitet og presisjon, og vårt engasjement for kvalitet og profesjonalitet reflekteres i alt vi gjør. Med vår allsidige kompetanse er vi rustet til å håndtere ulike prosjekter innenfor arkitektur, konstruksjon og eiendomsutvikling med suksess og integritet.

Kjerneverdier

Disse verdiene danner grunnlaget for firmaets kultur, veiledning for beslutningstaking og atferd i alle aspekter av virksomheten.

våre it-løsninger er levert av